Indoor 2015-2016

Donderdag 18 februari, Volendam (WK)

Het Wereld Kampioenschap indoor touwtrekken vond dit jaar plaats op Hollandse bodem, en wel in Volendam. Op donderdag 18 februari mochten wij in actie komen in de 420 kg open clubs damesklasse.  De eerste trek was tegen de Groene Oase en tot onze blijdschap wonnen we deze trek. Ons doel was toen al behaald. Maar daar bleef het niet bij, ook tegen Ashbal club (Israël), Hovmantorp (Zweden) en Tinto (Schotland) is het ons gelukt te winnen en tegen St Pats (Ierland) en Ibarra (Baskenland) maakten we er een gelijkspel van. Alles wat op het Nederlands kampioenschap niet wilde lukken, lukte nu wel! Dit resulteerde uiteindelijk in een 6e plaats (van de elf), dat was meer dan we hadden durven dromen.  Een hele fijne afsluiter van het indoorseizoen! Een mooi filpje van deze dag is te bekijken via deze link.

Daarnaast is er ook nog gestart in de mix klasse in combinatie met TTV Horsman. Helaas hebben beide teams de kruisfinales niet weten te behalen. Maar niet getreurd, we hebben een erg gezellige avond gehad!

Zaterdag 6 februari, Franeker (NK)

Het NK vond plaats in Franeker op zaterdag 6 februari. In de damesklasse waren 6 teams. Helaas het V.T.T.G. is dit jaar met een 5e plek niet in de prijzen gevallen, maar we kijken terug op een geweldige dag waarin we tegen sterke teams hebben gestreden en weer veel hebben geleerd! Op naar het WK van 18 februari in Volendam

Zaterdag 9 januari, Purmerend

Zaterdag 7 november, Renswoude